Younique

Wat is het bestaansrecht van jouw organisatie? Ken jij de relevante toegevoegde waarde die jullie leveren in de keten waarmee je daadwerkelijk verschil kunt maken? Weten jouw medewerkers en klanten dit ook?

Younique

Wat we geloven

Wij geloven in een nieuwe economie waarin organisaties de mens en zijn talenten weer centraal stellen en verbinden met relevante toegevoegde waarde van de organisatie. Gevolg hiervan is dat mensen betrokken zijn bij de organisaties en hun talenten met bevlogenheid inzetten.

Dit leidt tot duurzame groei.

Lees meer...

Younique wat we geloven

Wat doen we

Om tot groei en ontwikkeling te komen van een organisatie, heeft Younique een concrete en effectieve GroeiRoute ontwikkeld. Deze GroeiRoute helpt organisaties om te groeien vanuit het unieke iDNA; het hart van de organisatie.

De GroeiRoute start met het organisatie iDNA. De tweede stap is het ontwikkelen van een concreet groeiplan. Dit groeiplan helpt mensen te verbinden met elkaar en met de toegevoegde waarde van de organisatie en activeert groei en ontwikkeling van binnenuit.

Younique
Younique
iDNA Younique

iDNA profiel

In een team en inspiratie-sessie geven we woorden aan het hart van de zaak; het organisatie iDNA. Het startpunt van de GroeiRoute.

Lees meer...
iDNA Younique

iDNA groeiplan

Het iDNA profiel leggen we naast de bevindingen van zowel de medewerkers als klanten en kijken samen naar de uitkomst en nemen hierop de eerste acties.

Lees meer...
iDNA Younique

iDNA groei

In teamverband gaan we aan de slag om het organisatie iDNA in praktijk te brengen en te laten leven voor zowel medewerkers als de klant.

Lees meer...

Of we iets voor jou kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie!

Stuur een mail naar  koffie@younique.nl

Of bel ons op

0318-767008

Wij horen graag van u!