Younique iDNA profiel

iDNA Profiel

Identiteit

Is het vormingsproces van het ‘hart’ en de cultuur van een organisatie zoals deze zich heeft ontwikkeld vanaf het moment van oprichting tot nu.

 

 

 

 

DNA

Het organisatie-DNA bestaat uit de toegevoegde waarde van de organisatie waarin het onderscheidend vermogen verborgen zit: haar specifieke doelgroep, de wijze waarop de toegevoegde waarde tastbaar is en het resultaat, of vrucht van het werk.

Iedere organisatie heeft een toegevoegde waarde. Een organisatie of onderneming zonder toegevoegde waarde is niet levensvatbaar. Naast deze specifieke toegevoegde waarde, kenmerkt iedere organisatie zich door unieke eigenschappen. Hoe meer een organisatie zich bewust is van deze eigenschappen, en in staat is hier invulling aan te geven, hoe meer het authentiek groeit naar het realiseren het potentiele resultaat.

Het maken van een profiel van uw organisatie heeft een beperkte tijdsinvestering! De groeicoaches van Younique zijn in staat binnen 1 dag de organisatie iDNA vast te stellen en onder woorden te brengen.

Younique iDNA vitaliteit

iDNA GroeiPlan

Het iDNA profiel maakt het hart van de organisatie zichtbaar. De vraag is of dit hart ook herkenbaar en geleefd wordt door de medewerkers en alle betrokkenen, of dat deze een eigen cultuur hebben ontwikkeld. Dit geldt ook voor de externe relaties of klanten. De vraag is of alle interne en externe relaties zich hebben verbonden met het iDNA, het hart van de organisatie, of dat deze verbinding er niet is. Het gevolg van verbonden relaties is betrokkenheid en bevlogenheid. Twee ingrediënten die mede belangrijk zijn bij het realiseren van groei. Bevlogen en betrokken relaties komen voort uit hartsverbinding. Relaties die de toegevoegde waarde zien en herkennen en die bewust kiezen voor de cutuur van de organisatie.

Younique iDNA groeiproces

iDNA groeien

Naar aanleiding van de vitaliteit diagnose, gaat het team van Younique samen met u concreet invulling geven aan het iDNA.  Wij coachen en begeleiden het team om vastgestelde belemmeringen aan te pakken, het iDNA eigen te maken en concreet invulling te geven in het realiseren van groei (= resultaat).

Of we iets voor jou kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie!

Stuur een mail naar  koffie@younique.nl

Of bel ons op

0318-767008

Wij horen graag van u!