Younique geloven

Wat we geloven

Leven of overleven...

De praktijk leert ons dat veel mensen en organisaties aan het overleven zijn en zoeken hoe zij hun specifieke toegevoegde waarde zichtbaar kunnen maken en omzetten naar resultaat. In een overleefmodus verliest een organisatie focus op waarde uit het oog en raken medewerkers langzaam hun betrokkenheid en bevlogenheid kwijt. Hier ligt de sleutel naar groei.

Wat wij geloven...

Wij geloven in een nieuwe economie waarin organisaties de mens en zijn talenten weer centraal stellen en verbinden met relevante toegevoegde waarde van de organisatie.  Dit leidt tot duurzame groei.

 

Wij zien en geloven dat organisaties die toegevoegde waarde hebben uit deze overleefmodus kunnen stappen. Groei is een keuze! Organisaties gaan dan leven en ondernemen vanuit het potentieel wat verborgen zit in het iDNA, het hart van de organisatie. Waar mensen hun talenten zichtbaar kunnen maken en van betekenis kunnen zijn, ontstaat betrokken en bevlogenheid. Dit is de brandstof voor duurzame groei.

 

Iedere stap en iedere keuze die gemaakt gaat worden bij de realisatie van groei heeft maar een ijkpunt; niet de omstandigheden, maar het eigen organisatie iDNA.

Groei is een keuze!

Het iDNA staat al vast...

De toegevoegde waarde van een onderneming hoeft niet bedacht of ontwikkeld te worden, het zit al in de organisatie vanaf het eerste begin! De unieke eigenschappen  zeggen alles over de cultuur van de organisatie en ook de specifieke toegevoegde waarde  zijn hierin geborgd.

 

Younique heeft een concrete en uiterst effectieve aanpak ontwikkeld die voor jou of je organisatie deze kern inzichtelijk en helpt om dit toe te passen met 100% garantie op groei en ontwikkeling!

De natuur spreekt...

De natuur doet ons dit proces dagelijks voor; groei is geen toeval! Het is het meest ingenieuze proces op aarde waar we veel van kunnen leren.  Aan ons de taak en opdracht de lessen te zien en ze toe te passen in ons leven of binnen de organisatie.

 

Of we iets voor jou kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie!

Stuur een mail naar  koffie@younique.nl

Of bel ons op

0318-767008

Wij horen graag van u!