Younique iDNA profiel

iDNA Profiel

 

GroeiRoute start met je iDNA profiel. Weten wie je bent is de basis van ontwikkeling en groei.

iDNA = identiteit + DNA

 

 

Identiteit

Je identiteit is het vormingsproces van je ‘ik’  vanaf je geboorte tot de persoon die  je nu bent. Dit vormingsproces startte al bij je geboorte. Tal van aspecten zijn van grote invloed op wie je bent en hoe je op dit moment in het leven staat.  Een aantal voorbeelden hiervan zijn:
Je opvoeding, invloeden van je omgeving, gebeurtenissen en omstandigheden waar je mee te maken hebt gehad.

Daarnaast ontwikkeld ieder mens talenten en waarden.

Het iDNA profiel maakt je vorming zichtbaar wat belangrijk is om jezelf te begrijpen, te zien waar je vandaan komt. Een van de twee belangrijke bouwstenen van het iDNA.

 

 

DNA

Ieder mens heeft een uniek DNA. In je DNA zitten eigenschappen verborgen die met niemand anders overeenkomt. Maar er zit meer opgeslagen in je DNA. Je bezit gaven en mogelijkheden, daar hoef je niets voor te doen, het zit al in je! Het DNA is opgebouwd uit je context, specifieke eigenschappen, gaven en jouw betekenis.

Hoe meer je bewust bent van deze eigenschappen, en in staat bent hier invulling aan te geven, hoe meer je authentiek betekenis kunt geven aan je leven en in het leven van anderen.

Het maken van een profiel heeft een beperkte tijdsinvestering! De groeicoaches van Younique zijn in staat om in 2,5 uur je iDNA vast te stellen en onder woorden te brengen.

patronen.

Younique iDNA vitaliteit

iDNA GroeiPlan

Het iDNA profiel maakt je unieke jij zichtbaar. Je leven invulling geven vanuit je iDNA, maakt dat je betrokken, zeker en bevlogen in het leven staat. Het profiel maakt inzichtelijk wat je unieke gaven zijn en je betekenis is, en het profiel maakt ook inzichtelijk hoe je identiteit zich heeft gevormd tot nu. De vraag is in hoeverre je nu van betekenis bent en of je de gaven die je hebt gebruikt die je betrokken en bevlogen maken. De groeicoach van Younique bekijkt samen met jou waar je op dit moment wel in je kracht staat, en waar niet. Deze analyse is belangrijk voordat er aan de GroeiRoute gewerkt kan gaan worden.

Younique iDNA groeiproces

iDNA groeien

Nu gaan we aan de slag! Concreet visie ontwikkelen en plannen maken om in alles wat je doet te gaan handelen en leven vanuit je iDNA. Samen ontwikkelen we een GroeiRoute die ervoor gaat zorgen dat je groeit in betekenis en het maximale potentieel van je mogelijkheden in gaat zetten.

Younique heeft een aantal mogelijkheden in het begeleiden van je GroeiRoute. Graag bespreken we welke mogelijkheid het beste bij jou past!

Of we iets voor jou kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie!

Stuur een mail naar  koffie@younique.nl

Of bel ons op

0318-767008

Wij horen graag van u!